Babor Beauty Spa Vanessa

Schoonheid is iets heel persoonlijks

Afspraak maken   Webshop   Cadeaubon

Ons verhaal

Schoonheid is iets heel persoonlijks

Schoonheid is iets heel persoonlijks! 

Vandaar dat wij, na een professionele huidanalyse, de BABOR precisieformules heel individueel op u afstemmen. Dat maakt uw huidverzorging tot een exclusief genot met een zichtbaar effect. In een behandeling ervaart u een buitengewone schoonheidsbelevenis die effectieve werkstoffen en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

Ontdek de kunst van precieze huidverzorging in uw schoonheidsinstituut Vanessa Moeraert.

BABOR Vanessa
Babor gelaatsverzorgingen

BABOR VANESSA

Babor gelaatsverzorgingen

Bij Babor Vanessa kunt u kiezen uit verschillende gelaatsverzorgingen die afgestemd zijn op de noden van uw huid. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke producten van Babor zodat elke huid op zijn unieke manier verzorgd kan worden. Van unique, luxury, precise tot expert experience. De keuze is er voor iedere huid.

Komt u voor het eerst naar het instituut of weet u niet precies welke verzorging voor u geschikt is? Boek dan de instituut verzorging: we bekijken dan op het moment van de afspraak welke het meest geschikt is.

Boek nu

Nieuw: BABOR Doctor Babor

BABOR VANESSA

Nieuw: BABOR Doctor Babor

Ontdek de Nieuwe Doctor Babor Behandelingen bij Babor Vanessa

Ervaar de nieuwste innovaties in huidverzorging met de Doctor Babor behandelingen bij Babor Vanessa. Onze exclusieve behandelingen zijn ontworpen om jouw huid te revitaliseren en te verjongen, met gebruik van geavanceerde formules en technologieën. Lees meer over hoe deze behandelingen kunnen bijdragen aan een stralende en gezonde huid. 

 

Bekijk het aanbod

Behandelingen

Ontdek wat we jou te bieden hebben.